Emeğin Gücü, Emekçinin Yanındayız...
TEKGIDA-İŞ SENDİKASI
TEKGIDA-İŞ SENDİKASI
Kızılay İçecek
MilkAcademy
AquaAna
LA LORRAİNE
ANADOLU ETAP
ATAKEY
FELDA IFFCO
PERFETTİ VAN MELLE
KRAFT HEİNZ
SAFE SPİCE
SAGRA
İZTARIM
DOĞANAY
KESKİNOĞLU
BARRY CALLEBAUT
BEL KARPER
Cargill
Doğadan
Tarım Kredi Birlik
Bolez Piliç
Badem Su
İzmir Su
Elmacık Atasu
Sek_Süt
Yudum_Yag
ORYANTAL TÜTÜN PAKETLEME
Olin_Yag
NuhunAnkaraMakarnasi
Nestle_Su
Pinar
Savola
Pepsi
Tuborg_Bira
Nestle cereals
Yepaş Ekmek
Yesaş
Mey
Nestle
Mauri_Maya
Lipton_Dosan
Mondelez
TtlTutun
TrakyaBirlik
Tat
Tamek
Sırma Su
Sunel
KristalYag
Knorr_Besan
Kent_Cadbury
Efes
ELİT Cikolata
Erikli_Su
Eti
Evyap
Ferrero
Filiz Makarna
Timtas
Kavaklıdere
ibb kent ekmek
Hayat Su
Haribo
Frito Lay
BAT
Barilla_Makarna
Banvit
Aroma
Ankara Fırınları
Akmina
Alpin Su
Bimbo QSR
Bolca Mantı
BUNGE YAĞ
Chipita Gıda Üretim A.Ş.
Coca Cola
Damla Su
Danone
Dr Oetker
Agthia
Kızılay İçecek
MilkAcademy
AquaAna
LA LORRAİNE
ANADOLU ETAP
ATAKEY
FELDA IFFCO
PERFETTİ VAN MELLE
KRAFT HEİNZ
SAFE SPİCE
SAGRA
İZTARIM
DOĞANAY
KESKİNOĞLU
BARRY CALLEBAUT
BEL KARPER
Cargill
Doğadan
Tarım Kredi Birlik
Bolez Piliç
Badem Su
İzmir Su
Elmacık Atasu
Sek_Süt
Yudum_Yag
ORYANTAL TÜTÜN PAKETLEME
Olin_Yag
NuhunAnkaraMakarnasi
Nestle_Su
Pinar
Savola
Pepsi
Tuborg_Bira
Nestle cereals
Yepaş Ekmek
Yesaş
Mey
Nestle
Mauri_Maya
Lipton_Dosan
Mondelez
TtlTutun
TrakyaBirlik
Tat
Tamek
Sırma Su
Sunel
KristalYag
Knorr_Besan
Kent_Cadbury
Efes
ELİT Cikolata
Erikli_Su
Eti
Evyap
Ferrero
Filiz Makarna
Timtas
Kavaklıdere
ibb kent ekmek
Hayat Su
Haribo
Frito Lay
BAT
Barilla_Makarna
Banvit
Aroma
Ankara Fırınları
Akmina
Alpin Su
Bimbo QSR
Bolca Mantı
BUNGE YAĞ
Chipita Gıda Üretim A.Ş.
Coca Cola
Damla Su
Danone
Dr Oetker
Agthia
01 Haziran 2020
PINAR SÜT ÜRÜNLERİ, 132 NOKTADA ANALİZ EDİLİYOR

Türkiye´yi 1975 yılında paketli sütle tanıştıran Pınar Süt, o günden bu yana tüketiciye güvenilir ürünler sunuyor.

PINAR SÜT ÜRÜNLERİ, 132 NOKTADA ANALİZ EDİLİYOR

Türkiye’yi 1975 yılında paketli sütle tanıştıran Pınar Süt, o günden bu yana tüketiciye güvenilir ürünler sunuyor. Pınar Süt ürünleri müşteriyle buluşmadan önce 132 kontrol noktasında analiz ediliyor. Dünyanın geçtiği bu zor günlerde salgın sürecinin en büyük öğretilerinden birinin sağlık ve hijyen kadar gıda güvenliği olduğuna dikkat çeken Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkam İdil Yiğitbaşı, "Bu dönemde ambalajlı gıdaların güvenliği harfiyen sağladığı ortaya çıktı. İnsanlar gıda güvenliği kurallarına uygun olarak hijyenik ortamlarda el değmeden hazırlanan ürünleri gönül rahatlığıyla kullanabiliyor. Alışkanlıklarımızı temelden değiştiren günleri yaşarken, bu dönem bizi ambalajlı gıda ürünlerine, özellikle güvenilir markalara yöneltti" dedi.

1 Haziran Dünya Süt Günü sebebiyle Pınar’ın gıda güvenliğiyle ilgili yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan İdil Yiğitbaşı, "Tüm ürünlerimizde uyguladığımız ‘Pınar Süt Kalite Kriterleri’ tüketicimize sağlıklı ve güvenilir ürünler sunmamızı sağlıyor" diye konuştu.

Türkiye’de süt sektörünün 1970’li yılların başında Selçuk Yaşar’ın temellerini attığı toplumsal katkı modelinin üzerine inşa edildiğini belirten Yiğitbaşı, "Ürünlerimizin kalitesi, üreticiye verdiğimiz destekle artıyor. Bundan tam 47 yıl önce çalışanlarımız, üreticilerimiz ve tedarikçilerimizle büyümeyi, onlarla bütünleşerek uluslararası alanda söz sahibi olan bir ‘bölgesel güç’ olmayı ana hedef belirledik. Bugün 18 binden fazla üreticimizden aldığımız sağlıklı sütleri işliyoruz. Şu anda Ege, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yatırımlarımızla, üreticilerimizle hayvancılığın kalkınması için çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

"1973’ten bu yana güvenilir gıda üretimini ilke edindik"

Pınar Süt’ün kurulduğu 1973 yılından bu yana güvenilir gıda üretimini ilke edindiklerini belirten İdil Yiğitbaşı, gıda güvenliği ile ilgili ilk uygulamalar ve sistem kurma çalışmalarımıza 1996’da oluşturulan HACCP takımlarıyla başladık. 1998’den bu yana uyguladığımız HACCP (hazard analysis and critical control points/ tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları) uygulamalarını, 2006’da başlayan ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi çerçevesinde devam ettiriyoruz. HACCP sistemini henüz yasal uygulama zorunluluğu yokken gıda sektöründe ilk uygulayan firmalardan biri olduk. Çalışanlarımızla içselleştirdiğimiz gıda güvenliği uygulamalarını standardın gereklerinden taviz vermeden yerine getiriyoruz." ifadesini kullandı.

DİĞER HABERLER
IUF “GIDA İŞLETME BÖLÜMÜ YÖNLENDİRME GRUBU VE  STRATEJİK LİDERLİK KOMİTESİ” TOPLANTISI  9–12 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİ
IUF “GIDA İŞLETME BÖLÜMÜ YÖNLENDİRME GRUBU VE STRATEJİK LİDERLİK KOMİTESİ” TOPLANTISI 9–12 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİ

IUF tarafından 9–12 Aralık tarihleri arasında İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen Gıda İşletme Bölümü Yönlendirme Grubu Toplantısı ile Stratejik Liderlik Komitesi Toplantısı’na sendikamız adına Genel Başkanımız İbrahim Ören ve Genel Mali Sekreterimiz Ali Bükülmez katılım sağladı.

SENDİKAMIZ GENEL MERKEZİNDE ŞUBE PERSONELLERİMİZ İLE “SENDİKAMIZIN GENEL İŞLEYİŞİ VE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ PROSEDÜR EĞİTİMİ” GERÇEKLEŞTİ
SENDİKAMIZ GENEL MERKEZİNDE ŞUBE PERSONELLERİMİZ İLE “SENDİKAMIZIN GENEL İŞLEYİŞİ VE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ PROSEDÜR EĞİTİMİ” GERÇEKLEŞTİ

Sendikamız Genel Merkezi’nde, örgütlü gücümüzü büyütmek ve temsil kapasitemizi artırmak amacıyla “Sendikanın Genel İşleyişi ve Toplu İş Sözleşmesi Prosedürleri Eğitimi” gerçekleştirildi.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Eti Kraker fabrikasında üretim ekip lideri olarak çalışan üyemiz Halil Çiftçi,  geçirdiği kalp krizi neticesinde vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine, sevdiklerine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı dileriz.

ASGARİ ÜCRETTE YENİ PERSPEKTİF
ASGARİ ÜCRETTE YENİ PERSPEKTİF

12 Aralık’ta başlayacak Asgari Ücret Tespit Komisyonu görüşmeleri, önceki yıllarda olduğu gibi yine kritik bir dönemde gerçekleştirilecek.