Emeğin Gücü, Emekçinin Yanındayız...
TEKGIDA-İŞ SENDİKASI
TEKGIDA-İŞ SENDİKASI
Kızılay İçecek
MilkAcademy
AquaAna
LA LORRAİNE
ANADOLU ETAP
ATAKEY
FELDA IFFCO
PERFETTİ VAN MELLE
KRAFT HEİNZ
SAFE SPİCE
SAGRA
İZTARIM
DOĞANAY
KESKİNOĞLU
BARRY CALLEBAUT
BEL KARPER
Cargill
Doğadan
Tarım Kredi Birlik
Bolez Piliç
Badem Su
İzmir Su
Elmacık Atasu
Sek_Süt
Yudum_Yag
ORYANTAL TÜTÜN PAKETLEME
Olin_Yag
NuhunAnkaraMakarnasi
Nestle_Su
Pinar
Savola
Pepsi
Tuborg_Bira
Nestle cereals
Yepaş Ekmek
Yesaş
Mey
Nestle
Mauri_Maya
Lipton_Dosan
Mondelez
TtlTutun
TrakyaBirlik
Tat
Tamek
Sırma Su
Sunel
KristalYag
Knorr_Besan
Kent_Cadbury
Efes
ELİT Cikolata
Erikli_Su
Eti
Evyap
Ferrero
Filiz Makarna
Timtas
Kavaklıdere
ibb kent ekmek
Hayat Su
Haribo
Frito Lay
BAT
Barilla_Makarna
Banvit
Aroma
Ankara Fırınları
Akmina
Alpin Su
Bimbo QSR
Bolca Mantı
BUNGE YAĞ
Chipita Gıda Üretim A.Ş.
Coca Cola
Damla Su
Danone
Dr Oetker
Agthia
Kızılay İçecek
MilkAcademy
AquaAna
LA LORRAİNE
ANADOLU ETAP
ATAKEY
FELDA IFFCO
PERFETTİ VAN MELLE
KRAFT HEİNZ
SAFE SPİCE
SAGRA
İZTARIM
DOĞANAY
KESKİNOĞLU
BARRY CALLEBAUT
BEL KARPER
Cargill
Doğadan
Tarım Kredi Birlik
Bolez Piliç
Badem Su
İzmir Su
Elmacık Atasu
Sek_Süt
Yudum_Yag
ORYANTAL TÜTÜN PAKETLEME
Olin_Yag
NuhunAnkaraMakarnasi
Nestle_Su
Pinar
Savola
Pepsi
Tuborg_Bira
Nestle cereals
Yepaş Ekmek
Yesaş
Mey
Nestle
Mauri_Maya
Lipton_Dosan
Mondelez
TtlTutun
TrakyaBirlik
Tat
Tamek
Sırma Su
Sunel
KristalYag
Knorr_Besan
Kent_Cadbury
Efes
ELİT Cikolata
Erikli_Su
Eti
Evyap
Ferrero
Filiz Makarna
Timtas
Kavaklıdere
ibb kent ekmek
Hayat Su
Haribo
Frito Lay
BAT
Barilla_Makarna
Banvit
Aroma
Ankara Fırınları
Akmina
Alpin Su
Bimbo QSR
Bolca Mantı
BUNGE YAĞ
Chipita Gıda Üretim A.Ş.
Coca Cola
Damla Su
Danone
Dr Oetker
Agthia
10 Şubat 2025
TAT GIDA, TÜRKİYE’NİN BAKLİYAT MİRASINI YENİLİKÇİ ÜRÜNLERLE TAÇLANDIRIYOR

Tat Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Memiş, haşlanmış nohut ve fasulye gibi ürünlerin yanı sıra bu malzemeleri içeren bulgur pilavı, ezogelin çorbası ve etli kuru fasulye gibi yemeklerin de ürün portföyünde yer aldığını söyledi.

TAT GIDA, TÜRKİYE’NİN BAKLİYAT MİRASINI YENİLİKÇİ ÜRÜNLERLE TAÇLANDIRIYOR

Covid-19 döneminde bulaşıcı hastalıktan korunmak için evlerine kapanan mil- yarlarca insanın sağlıklı ve güvenilir gıda olan bakliyat tüketimine ağırlık verdiğini anımsatan Tat Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Memiş, bu süreçte tüketime ha- zır bakliyat ürünlerine olan talebin hızlandığına dikkat çekti. Gıda sektöründe dengeleri değiştiren bu trendi yakından takip ettiklerini vurgulayan Tat Gıda Yöne- tim Kurulu Başkanı Veysel Memiş, “Tüketicilerin beklentilerini karşılamak adına sürekli yeni ürünler ve lezzetler geliştiriyoruz. Pratik ve sağlıklı beslenme ihtiyacını karşılamak amacıyla çeşitli bakliyatları içeren ha- zır yemekler ve haşlanmış ürünler sunuyoruz. Haşlanmış nohut ve fasulye gibi ürünlerimizin yanı sıra, bu malzemeleri içeren nohutlu bulgur pilavı, ezogelin çorbası ve etli kuru fasulye gibi yemekler de portföyümüzde yer alıyor. Paketleme hattı yatırımıyla ürün çeşitliliğimize kutu ve tabak formatlarının yanında doypack formatını da ekledik. Yoğun Ar-Ge sonucunda, lezzetiyle benzersiz, ‘Aç & Ye’ ve ‘Isıt & Ye’ şeklinde iki yeni ürün grubu geliştirdik” dedi.

Küresel bir marka olmayı hedefliyor Farklı bakliyat çeşitlerinin besin değerlerini kaybetme- den pişirilmesi, farklı lezzetlerle bir araya getirerek tüketicilerin öğünlerini destekleyecek sağlıklı alternatiflerin geliştirilmesi üzerine çalışmaların devam ettiğini bil- diren Memiş, “Mercimeğin, nohudun ve bezelyenin ana vatanı Türkiye’nin sahip olduğu orijinal ürünler üzerin den uluslararası alanda da marka algısını güçlendiren tanıtım faaliyetlerine ağırlık veriyoruz. Ürünlerimizin kalitesini, lezzetini ve güvenilirliğiyle küresel bir marka olma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuş tu.

KAYNAK Ekonomim.com
DİĞER HABERLER
GENEL BAŞKANIMIZ İBRAHİM ÖREN, SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA ZİRVESİ’NE KATILDI
GENEL BAŞKANIMIZ İBRAHİM ÖREN, SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA ZİRVESİ’NE KATILDI

TÜGİS (Türkiye Gıda İşverenleri Sendikası) tarafından organize edilen Sürdürülebilir Gıda Zirvesi bugün itibarıyla gerçekleştirildi. Gıda sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren zirveye Genel Başkanımız İbrahim ÖREN katılım sağladı.

BAŞTEMSİLCİLERE YÖNELİK SOSYAL İLETİŞİM EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BAŞTEMSİLCİLERE YÖNELİK SOSYAL İLETİŞİM EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Örgütlü olduğumuz işyerlerimizdeki baştemsilcilerimize yönelik düzenlenen Sosyal İletişim Eğitimi Eskişehir sosyal tesislerimizde Firuz Kanatlı Konferans salonunda gerçekleştirildi.

İŞÇİ TARAFIYLA İSTİŞARE YAPILACAK
İŞÇİ TARAFIYLA İSTİŞARE YAPILACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Asgari Ücret Komisyonu’nun ikinci toplantısı öncesi, ilk toplantıya katılmayan Türk-İş’e ayrıca bir davet yapılıp yapılmayacağı sorusuna “Sosyal diyalog gereği her türlü süreci işleteceğiz. Sendikaların görüşlerini alacağım. Mutlaka istişarede bulunacağız” yanıtını verdi.

IUF “GIDA İŞLETME BÖLÜMÜ YÖNLENDİRME GRUBU VE  STRATEJİK LİDERLİK KOMİTESİ” TOPLANTISI  9–12 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİ
IUF “GIDA İŞLETME BÖLÜMÜ YÖNLENDİRME GRUBU VE STRATEJİK LİDERLİK KOMİTESİ” TOPLANTISI 9–12 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİ

IUF tarafından 9–12 Aralık tarihleri arasında İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen Gıda İşletme Bölümü Yönlendirme Grubu Toplantısı ile Stratejik Liderlik Komitesi Toplantısı’na sendikamız adına Genel Başkanımız İbrahim Ören ve Genel Mali Sekreterimiz Ali Bükülmez katılım sağladı.