Emeğin Gücü, Emekçinin Yanındayız...
TEKGIDA-İŞ SENDİKASI
TEKGIDA-İŞ SENDİKASI
BARRY CALLEBAUT
BEL KARPER
Cargill
Doğadan
Tarım Kredi Birlik
Bolez Piliç
Badem Su
İzmir Su
Elmacık Atasu
Sek_Süt
Yudum_Yag
ORYANTAL TÜTÜN PAKETLEME
Olin_Yag
NuhunAnkaraMakarnasi
Nestle_Su
Pinar
Savola
Pepsi
Tuborg_Bira
Nestle cereals
Yepaş Ekmek
Yesaş
Mey
Nestle
Mauri_Maya
Lipton_Dosan
Mondelez
TtlTutun
TrakyaBirlik
TavsanliUn
Tat
Tamek
Sırma Su
Sunel
Sibaş
KristalYag
Knorr_Besan
Kent_Cadbury
Efes
ELİT Cikolata
Erikli_Su
Eti
Evyap
Ferrero
Filiz Makarna
Timtas
Kavaklıdere
ibb kent ekmek
Hayat Su
Haribo
Frito Lay
BAT
Barilla_Makarna
Banvit
Aroma
Ankara Fırınları
Akmina
Alpin Su
Bimbo QSR
Bolca Mantı
BUNGE YAĞ
Chipita Gıda Üretim A.Ş.
Coca Cola
Damla Su
Danone
Doğuş Cips
Dr Oetker
Agthia
BARRY CALLEBAUT
BEL KARPER
Cargill
Doğadan
Tarım Kredi Birlik
Bolez Piliç
Badem Su
İzmir Su
Elmacık Atasu
Sek_Süt
Yudum_Yag
ORYANTAL TÜTÜN PAKETLEME
Olin_Yag
NuhunAnkaraMakarnasi
Nestle_Su
Pinar
Savola
Pepsi
Tuborg_Bira
Nestle cereals
Yepaş Ekmek
Yesaş
Mey
Nestle
Mauri_Maya
Lipton_Dosan
Mondelez
TtlTutun
TrakyaBirlik
TavsanliUn
Tat
Tamek
Sırma Su
Sunel
Sibaş
KristalYag
Knorr_Besan
Kent_Cadbury
Efes
ELİT Cikolata
Erikli_Su
Eti
Evyap
Ferrero
Filiz Makarna
Timtas
Kavaklıdere
ibb kent ekmek
Hayat Su
Haribo
Frito Lay
BAT
Barilla_Makarna
Banvit
Aroma
Ankara Fırınları
Akmina
Alpin Su
Bimbo QSR
Bolca Mantı
BUNGE YAĞ
Chipita Gıda Üretim A.Ş.
Coca Cola
Damla Su
Danone
Doğuş Cips
Dr Oetker
Agthia
01 Aralık 2014
SÜTÜMÜZÜN GELECEĞİ BİLİNÇLİ ELLERDE PROJESİ ESKİŞEHİR’DE

Pınar Enstitüsü öncülüğünde yürütülen ‘Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde Projesi’nin Eskişehir ayağında, hayvan bakımı ve sağlıklı üretim konularında eğitim verilen yetiştiricilere sertifikaları dağıtıldı.

SÜTÜMÜZÜN GELECEĞİ BİLİNÇLİ ELLERDE PROJESİ ESKİŞEHİR’DE

 Pınar Enstitüsü öncülüğünde yürütülen ‘Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde Projesi’nin Eskişehir ayağında, hayvan bakımı ve sağlıklı üretim konularında eğitim verilen yetiştiricilere sertifikaları dağıtıldı.

Çiğ süt üreticilerinin hayvan sağlığı, hayvan beslenmesi, hijyen ve sanitasyon konularında eğitilmesi amacıyla Mayıs ayında Muğla Milas’ta 2.600 süt üreticisinin katılımıyla başlayan projede, Eskişehir eğitimlerinin tamamlanmasıyla 2014 yılında 4 binden fazla üretici eğitim almış olacak.
Eskişehir’deki sertifika töreninde konuşan Hedef A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Feyhan Yaşar, Pınar Süt’ün 1973 yılında İzmir’de başlattığı, Eskişehir’de devam ettirdiği, bulunduğu bölgeyi kalkındıran, harekete geçiren ve refah yaratan iş modelini şimdi de Şanlıurfa fabrikaları aracılığıyla Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde uygulamaya soyunduklarını söyledi.
Çiğ süt üretiminin hayvancılığın gelişmesine katkı sağlarken, aynı zamanda halkın yeterli ve dengeli beslenmesine destek olduğunu, üreticilerin yaşam kalitesini arttırarak, refahın tabana yayılmasını sağladığını belirten Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş da, “Çiğ süt üretiminden bu faydaları elde etmenin yolu bilinçli üretimden geçiyor.” dedi.
Pınar Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Emil ise süt ve süt ürünlerinin bütün yaş gruplarının beslenmesinde önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çekerek, “Amacımız, bilinçli çiğ süt üretimini sağlayarak, hem üreticilere hem de tüketicilere katkı sunmak… Bir diğer deyişle, sütümüzün kalitesini ve geleceğini güvence altına alıyoruz.” diye konuştu.
Eskişehir Vali Yardımcısı Ali Çetin de, projenin süt sektörü kadar bölge ve Türk ekonomisi için de büyük önem taşıdığını belirterek, Yaşar Holding ve Pınar Enstitüsü’ne katkılarından dolayı teşekkür etti.
DİĞER HABERLER
YUMURTA FİYATINDA SERT ARTIŞ
YUMURTA FİYATINDA SERT ARTIŞ

Gıda fiyatlarındaki artıştan yumurta da etkilendi. Geçen ay tanesi 2 lira olan organik yumurtanın fiyatı 4 liraya yükseldi. Esnaf fiyatların haftalık olarak değiştiğini ifade etti.

EPİSTEMOLOJİK KOPUŞ ENFLASYONDA
EPİSTEMOLOJİK KOPUŞ ENFLASYONDA

TÜİK eylül ayında resmi enflasyonun yıllık yüzde 83,45 olarak hesaplandığını açıkladı. 24 yılın en yüksek enflasyonu yaşanırken iktidar baz etkisine güveniyor. Bu enflasyon hesabı ücret zamlarını etkileyecek.

GIDA SEKTÖRÜNDE 106 BİN 821 ŞİRKET RİSKLİ KATEGORİDE
GIDA SEKTÖRÜNDE 106 BİN 821 ŞİRKET RİSKLİ KATEGORİDE

Hazine ve Maliye Bakanlığı gıda sektöründe, 106 bin 821 şirketi vergisel yükümlülüklerini kısmen veya tamamen yerine getirmeyen mükellef açısından riskli kategorisinde bulunduğunu açıkladı.

ÖZELLEŞTİRME KONUSUNDA TÜRK-İŞ’İN AÇIKLAMALARI (2003-2019 DÖNEMİ)
ÖZELLEŞTİRME KONUSUNDA TÜRK-İŞ’İN AÇIKLAMALARI (2003-2019 DÖNEMİ)

Özelleştirme sürecinin başladığı ve hızlandığı dönemde, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan işçilerin çok büyük bölümü Türk-İş’e bağlı sendikalarda örgütlüydü.