PENGUEN DERGİSİ SON SAYI
KIDEM TAZMİNATI KALDIRILIYOR
.jpg)
Edirne Yağ’da (Olin) çalışan üyelerimizi kapsayan 22. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlandı.
Ulusal Kanal Genel Müdürü Duygu Karabulut ile Genel Müdür Yardımcısı İsmet Öğütücü, Tekgıda-İş Sendikası Genel Başkanı İbrahim Ören’i ziyaret ederek sendikal çalışmalar ve çalışma hayatının güncel gelişmeleri üzerine görüş alışverişinde bulundu.
Tekgıda-İş Sendikası Kadın Komite Başkanımız Neslihan Taşoluk NAKAŞ, Kırklareli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mehtap Demir’in daveti üzerine düzenlenen “Türkiye’de Sendikal Örgütlenme ve Kadın” başlıklı programa katıldı.
Genel Başkanımız İbrahim Ören ve Genel Eğitim Sekreterimiz Seyfullah Keskinoğlu Besan fabrikamızda düzenlenen iftar programına katılarak üyelerimizle bir araya geldi.