14 Mart 2018
HARİBO İLE ŞEKER GİBİ SÖZLEŞME
Sendikamızın Avrupa Yakası Şubemize bağlı olan Pamir Gıda bünyesindeki Haribo Şekerleme´de çalışan üyelerimiz adına yapılacak 2.dönem Toplu İş Sözleşmesi bugün itibarıyla sonuçlandı.
Sendikamızın Avrupa Yakası Şubemize bağlı olan Pamir Gıda bünyesindeki Haribo Şekerleme’de çalışan üyelerimiz adına yapılacak 2.dönem Toplu İş Sözleşmesi bugün itibarıyla sonuçlandı.
Şekerlemede dünya ön sıralarda yer alan Haribo şekerleme ile sendikamız arasında varılan uzlaşma ile üyelerimizin ekonomik ve sosyal haklarında günün şartlarına göre önemli iyileştirmeler yapıldı.Görüşmelerin anlaşmayla sonuçlanması için iyi niyetli ve barışçıl yaklaşım gösteren işveren yetkililerine teşekkür ediyoruz.
Yeni dönem Toplu İş Sözleşmesi’nin, başta üyelerimiz olmak üzere TEKGIDA-İŞ ve HARİBO ŞEKERLEME camiasına hayırlı olmasını diliyoruz.




























































































