Emeğin Gücü, Emekçinin Yanındayız...
TEKGIDA-İŞ SENDİKASI
TEKGIDA-İŞ SENDİKASI
LA LORRAİNE
ANADOLU ETAP
ATAKEY
FELDA IFFCO
PERFETTİ VAN MELLE
KRAFT HEİNZ
SAFE SPİCE
SAGRA
İZTARIM
DOĞANAY
KESKİNOĞLU
BARRY CALLEBAUT
BEL KARPER
Cargill
Doğadan
Tarım Kredi Birlik
Bolez Piliç
Badem Su
İzmir Su
Elmacık Atasu
Sek_Süt
Yudum_Yag
ORYANTAL TÜTÜN PAKETLEME
Olin_Yag
NuhunAnkaraMakarnasi
Nestle_Su
Pinar
Savola
Pepsi
Tuborg_Bira
Nestle cereals
Yepaş Ekmek
Yesaş
Mey
Nestle
Mauri_Maya
Lipton_Dosan
Mondelez
TtlTutun
TrakyaBirlik
Tat
Tamek
Sırma Su
Sunel
KristalYag
Knorr_Besan
Kent_Cadbury
Efes
ELİT Cikolata
Erikli_Su
Eti
Evyap
Ferrero
Filiz Makarna
Timtas
Kavaklıdere
ibb kent ekmek
Hayat Su
Haribo
Frito Lay
BAT
Barilla_Makarna
Banvit
Aroma
Ankara Fırınları
Akmina
Alpin Su
Bimbo QSR
Bolca Mantı
BUNGE YAĞ
Chipita Gıda Üretim A.Ş.
Coca Cola
Damla Su
Danone
Dr Oetker
Agthia
LA LORRAİNE
ANADOLU ETAP
ATAKEY
FELDA IFFCO
PERFETTİ VAN MELLE
KRAFT HEİNZ
SAFE SPİCE
SAGRA
İZTARIM
DOĞANAY
KESKİNOĞLU
BARRY CALLEBAUT
BEL KARPER
Cargill
Doğadan
Tarım Kredi Birlik
Bolez Piliç
Badem Su
İzmir Su
Elmacık Atasu
Sek_Süt
Yudum_Yag
ORYANTAL TÜTÜN PAKETLEME
Olin_Yag
NuhunAnkaraMakarnasi
Nestle_Su
Pinar
Savola
Pepsi
Tuborg_Bira
Nestle cereals
Yepaş Ekmek
Yesaş
Mey
Nestle
Mauri_Maya
Lipton_Dosan
Mondelez
TtlTutun
TrakyaBirlik
Tat
Tamek
Sırma Su
Sunel
KristalYag
Knorr_Besan
Kent_Cadbury
Efes
ELİT Cikolata
Erikli_Su
Eti
Evyap
Ferrero
Filiz Makarna
Timtas
Kavaklıdere
ibb kent ekmek
Hayat Su
Haribo
Frito Lay
BAT
Barilla_Makarna
Banvit
Aroma
Ankara Fırınları
Akmina
Alpin Su
Bimbo QSR
Bolca Mantı
BUNGE YAĞ
Chipita Gıda Üretim A.Ş.
Coca Cola
Damla Su
Danone
Dr Oetker
Agthia
18 Ekim 2016
GIDA SEKTÖRÜ SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDAYI KONUŞTU

İş dünyası, akademisyenler, sivil toplum örgütleri ve sendikalar Sürdürülebilir Gıda Konferansı´nda gıdanın geleceğini tartıştı.

GIDA SEKTÖRÜ SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDAYI KONUŞTU

İş dünyası, akademisyenler, sivil toplum örgütleri ve sendikalar, Sürdürülebilir Gıda Konferansı’nda gıdanın geleceğini tartıştı. Sürüdürlebilirlik Akademisi ve Türkiye Gıda İşverenleri Sendikası (TÜGİS) tarafından İstanbul Swissotel’de düzenlenen konferansta, gıda egemenliği, gıda güvenliği, sürüdürülebilir gıda, iklim değişikliğinin gıda ve tarımsal faaliyetler üzerindeki etkisi gibi konular konuşuldu.

Konferansa sendikamız adına Genel SEKRETERİmiz Mustafa AKYÜREK, Genel EĞİTİM SEKRETERİmiz Kemal KÖSE, Genel TEŞKİLATlanma SEKRETERİmiz İbrahim Ören katıldı. Konferans sonrasında ise Genel Merkez yöneticilerimiz örgütlü olduğumuz firmaların standlarını ziyaret etti.

Ayrıca konferansta Tarım Bakanlığı’ndan yetkililer, akademisyenler ve  FAO Türkiye temsilcisi de konuşma gerçekleştirdi.

 

DİĞER HABERLER
SEBZE İHRACATÇISI İRAN’A, MEYVE İHRACATÇISI MISIR’A GİDİYOR
SEBZE İHRACATÇISI İRAN’A, MEYVE İHRACATÇISI MISIR’A GİDİYOR

Döviz kurlarının baskılanması ve maliyetlerin artması nedeniyle rekabette zorlanan meyve sebze ihracatçıları, maliyetleri düşük olan ülkelere yöneliyor.

TAT GIDA, TÜRKİYE’NİN BAKLİYAT MİRASINI YENİLİKÇİ ÜRÜNLERLE TAÇLANDIRIYOR
TAT GIDA, TÜRKİYE’NİN BAKLİYAT MİRASINI YENİLİKÇİ ÜRÜNLERLE TAÇLANDIRIYOR

Tat Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Memiş, haşlanmış nohut ve fasulye gibi ürünlerin yanı sıra bu malzemeleri içeren bulgur pilavı, ezogelin çorbası ve etli kuru fasulye gibi yemeklerin de ürün portföyünde yer aldığını söyledi.

TENCEREDE DERT KAYNARSA
TENCEREDE DERT KAYNARSA

Gıda enflasyonuyla baş edebilmek için yemek tariflerinden et ve benzeri yüksek maliyetli gıdaları çıkarmaya başladık. Tencerenin içeriği değişti ama enflasyonun içeriği hep aynı: üretimsizlik.

MERKEZ BANKASI BUNLARI YENİ Mİ GÖRMÜŞ!
MERKEZ BANKASI BUNLARI YENİ Mİ GÖRMÜŞ!

Yönetilen yönlendirilen fiyatların enflasyon hedefiyle uyumlu olarak artırılacağına anlaşılan bir tek Merkez Bankası inanmış! Öyle olmasa enflasyon tahminindeki 3 puanlık güncellemenin 1,7 puanı YYF artışlarıyla açıklanır mıydı?