ÇİĞ SÜT ÜRETİMİ PINAR ENSTİTÜSÜ GÜVENCESİNDE
Pınar Enstitüsü öncülüğünde gerçekleştirilen “Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde Projesi’’ Dünya Süt Günü’nde gerçekleştirildi. 2 bin 600 üreticiye verilecek eğitimlerde Pınar Enstitüsü, bilinçli çiğ süt üretimini sağlayarak hem üreticilere hem de tüketicilere katkı sunmayı hedefliyor.
Pınar Enstitüsü öncülüğünde gerçekleştirilen “Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde Projesi’’ Dünya Süt Günü’nde gerçekleştirildi. 2 bin 600 üreticiye verilecek eğitimlerde Pınar Enstitüsü, bilinçli çiğ süt üretimini sağlayarak hem üreticilere hem de tüketicilere katkı sunmayı hedefliyor.
Sağlıklı ürünler için öncelikle kaliteli hammaddeye ihtiyacımız var. Üreticilerimizin bilgi ve tecrübesini arttırmak en büyük hedefimiz. Sütümüz onların ellerinde değer kazanıyor. Bu sebeple “Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde” adını verdiğimiz eğitimlerimizin sertifika törenini Dünya Süt Günü’nde gerçekleştirmek bizim için son derece anlamlı ve mutluluk verici” dedi.
Mehmet Aktaş: “bugüne kadar üreticilerimizi sürekli eğiterek süt sektörünü geliştirdik. Bugün de Pınar Enstitüsü’nün “Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde” projesine destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu eğitimlerin hem biz sanayiciler hem de üreticiler için önemli değerler yarattığına inanıyoruz. Proje ile hayvan sağlığını, insan ve toplum sağlığının ön koşulu kabul eden “Tek Dünya Tek Sağlık” yaklaşımının da güzel bir örneği ortaya konulmuş oldu” dedi.