BARİLLA GIDA’DA 24. DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI
Kocaeli şubemize bağlı Barilla Gıda’da çalışan üyelerimizi kapsayan 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri, bugün Kocaeli Şubemizde gerçekleştirilen ilk toplantı ile başladı.
Toplantıya sendikamız adına Kocaeli Şube Başkanı Ali Bostan, Şube Personeli Songül Akıncı, temsilcilerimiz Mustafa Özçelik, Havva Özay ve Cengiz Işıkyıldız katıldı.
İşveren adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koçak, Fabrika Müdürü Murat Bozkurt, Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Şule Sarıbatı, Fabrika İnsan Kaynakları Müdürü Nihan Sıla Kalbur, Endüstri İlişkileri Koordinatörü Gizem Aksoy, İnsan Kaynakları Yöneticisi Ergün Berberoğlu, Avukat Hasan Erdem, Endüstri İlişkileri Uzmanı Nurselin Öcal ve İnsan Kaynakları Uzmanı Turgay Çelik toplantıya katıldı.
Tarafların, toplu iş sözleşmesi süreciyle ilgili karşılıklı değerlendirmelerde bulunduğu toplantıda idari maddelerin bir kısmında anlaşma sağlandı. Bir sonraki toplantı önümüzdeki günlerde yapılacaktır.
Sendikamız, yeni dönem toplu iş sözleşmesi ile üyelerimizin ekonomik, sosyal ve özlük haklarını geliştirme hedefi doğrultusunda çalışmalarını kararlılıkla sürdürecektir.




















































































