GENEL BAŞKANIMIZ VE GENEL EĞİTİM SEKRETERİMİZ BESAN FABRİKAMIZDA DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINA KATILDI
Genel Başkanımız İbrahim Ören ve Genel Eğitim Sekreterimiz Seyfullah Keskinoğlu Besan fabrikamızda düzenlenen iftar programına katılarak üyelerimizle bir araya geldi.
İftar programına Besan Knoor Fabrika Direktörü Ömer Faruk Köroğlu, İnsan kaynakları departmanı Özay Balcı Beyza Aybat ile Gebze Şube Başkanımız Ünal Arasan, Şube yöneticileri ve temsilcilerimiz de katılım sağladı.
Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu hep birlikte paylaşma fırsatı bulduğumuz programda, üyelerimizle samimi bir ortamda sohbet edilerek görüş alışverişinde bulunuldu. Gerçekleştirilen buluşma, sendikal dayanışmanın ve sosyal diyaloğun güçlenmesine katkı sağladı.





























































































