Emeğin Gücü, Emekçinin Yanındayız...
TEKGIDA-İŞ SENDİKASI
TEKGIDA-İŞ SENDİKASI
ATAKEY
FELDA IFFCO
PERFETTİ VAN MELLE
KRAFT HEİNZ
SAFE SPİCE
SAGRA
İZTARIM
DOĞANAY
KESKİNOĞLU
BARRY CALLEBAUT
BEL KARPER
Cargill
Doğadan
Tarım Kredi Birlik
Bolez Piliç
Badem Su
İzmir Su
Elmacık Atasu
Sek_Süt
Yudum_Yag
ORYANTAL TÜTÜN PAKETLEME
Olin_Yag
NuhunAnkaraMakarnasi
Nestle_Su
Pinar
Savola
Pepsi
Tuborg_Bira
Nestle cereals
Yepaş Ekmek
Yesaş
Mey
Nestle
Mauri_Maya
Lipton_Dosan
Mondelez
TtlTutun
TrakyaBirlik
Tat
Tamek
Sırma Su
Sunel
KristalYag
Knorr_Besan
Kent_Cadbury
Efes
ELİT Cikolata
Erikli_Su
Eti
Evyap
Ferrero
Filiz Makarna
Timtas
Kavaklıdere
ibb kent ekmek
Hayat Su
Haribo
Frito Lay
BAT
Barilla_Makarna
Banvit
Aroma
Ankara Fırınları
Akmina
Alpin Su
Bimbo QSR
Bolca Mantı
BUNGE YAĞ
Chipita Gıda Üretim A.Ş.
Coca Cola
Damla Su
Danone
Dr Oetker
Agthia
ATAKEY
FELDA IFFCO
PERFETTİ VAN MELLE
KRAFT HEİNZ
SAFE SPİCE
SAGRA
İZTARIM
DOĞANAY
KESKİNOĞLU
BARRY CALLEBAUT
BEL KARPER
Cargill
Doğadan
Tarım Kredi Birlik
Bolez Piliç
Badem Su
İzmir Su
Elmacık Atasu
Sek_Süt
Yudum_Yag
ORYANTAL TÜTÜN PAKETLEME
Olin_Yag
NuhunAnkaraMakarnasi
Nestle_Su
Pinar
Savola
Pepsi
Tuborg_Bira
Nestle cereals
Yepaş Ekmek
Yesaş
Mey
Nestle
Mauri_Maya
Lipton_Dosan
Mondelez
TtlTutun
TrakyaBirlik
Tat
Tamek
Sırma Su
Sunel
KristalYag
Knorr_Besan
Kent_Cadbury
Efes
ELİT Cikolata
Erikli_Su
Eti
Evyap
Ferrero
Filiz Makarna
Timtas
Kavaklıdere
ibb kent ekmek
Hayat Su
Haribo
Frito Lay
BAT
Barilla_Makarna
Banvit
Aroma
Ankara Fırınları
Akmina
Alpin Su
Bimbo QSR
Bolca Mantı
BUNGE YAĞ
Chipita Gıda Üretim A.Ş.
Coca Cola
Damla Su
Danone
Dr Oetker
Agthia
01 Eylül 2015
TAT GIDA ‘‘FARKINDAYIM’’ PROJESİYLE GIDA GÜVENLİĞİNDE FARKINDALIK YARATIYOR

Türkiye’nin köklü gıda şirketlerinden Tat Gıda, ‘‘Farkındayım’’ adıyla gıda güvenliği konusunda kurumsal sosyal sorumluluk projesi başlattı.

TAT GIDA ‘‘FARKINDAYIM’’ PROJESİYLE GIDA GÜVENLİĞİNDE FARKINDALIK YARATIYOR

Tat Gıda,‘Farkındayım’ projesi ile de gıda güvenliği konusunda bilinmeyenlere ve doğru bilinen yanlışlara dikkat çekiyor. Sağlıklı bir yaşamın ‘olmazsa olmazı’ gıda güvenliği ile ilgili düzenlenen ve bugüne kadar binlerce kişinin katıldığı eğitimlerde; gıdanın güvenli bir şekilde seçilmesinden, ayrılmasına, pişirilmesinden yıkanmasına ve saklanmasına kadarki tüm aşamaları ayrıntılarıyla ele alınıyor.

Ev kadınlarının yanı sıra Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin çalışanlarına da verilen eğitimlerin belediyeler aracılığıyla Türkiye genelinde yaygınlaştırılması planlanıyor. Projenin yüz yüze eğitimlerin yanı sıra sosyal medya gibi farklı kanallarla da geniş kitlelere ulaşması hedefleniyor.

Projenin danışmanlığını yürüten İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim görevlisi Prof. Dr. Dilek Boyacıoğlu, gıda güvenliğinin sağlıklı bir yaşam için dikkat edilmesi ve özen gösterilmesi gereken en temel konu olduğunu söyledi. Projenin uygulanmasından önce hazırlık döneminin bir yıl sürdüğünü kaydeden Boyacıoğlu, amaçlarının gıda güvenliğini topluma en doğru ve en etkin şekilde aktarmak olduğunu dile getirdi.

DİĞER HABERLER
ESKİDEN İŞÇİLER NASILDI?
ESKİDEN İŞÇİLER NASILDI?

Benim işçilerle doğrudan ilişkim 1972 yılında başladı. “Eski işçi” dediğimde benim bildiklerim bu yılların işçileridir. Ancak tabii ki daha öncenin işçileri de, “iyice eski işçiler” de var.

FRİTO LAY’DE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
FRİTO LAY’DE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Sendikamız ile Frito Lay arasında şubat ayında başlayan yeni dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlandı.

IUF KADIN KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDIK
IUF KADIN KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDIK

Sendikamızın üyesi olduğu Uluslararası Gıda, Tarım, Otel, Restoran, Yemek Hizmetleri, Tütün ve Bağlantılı İşler İşçileri Örgütleri Birliği’nin (IUF) Kadın Komitesi toplantısına Doğu Akdeniz Bölgesi Başkanı olarak katıldık.

PINAR SÜT VE PINAR ET’TE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
PINAR SÜT VE PINAR ET’TE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Sendikamız ile Pınar Süt ve Pınar Et arasında şubat ayında başlayan yeni dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlandı.