1 MAYIS GÜZERGAHI BELLİ OLDU
İşçi Bayramında konfederasyonların Taksim Meydanı´na giriş noktaları kararlaştırıldı. Emek ve meslek örgütleri 1 Mayıs´ı Türkiye genelinde en güçlü şekilde kutlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

İşçi Bayramında konfederasyonların Taksim Meydanı’na giriş noktaları kararlaştırıldı.
Emek ve meslek örgütleri 1 Mayıs’ı Türkiye genelinde en güçlü şekilde kutlamak için çalışmalarını sürdürüyor.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun Taksim Meydanı’nı işçilere vermesinin ardından buradaki hazırlıklar da hız kazanmış oldu.
Sporcusundan tersane işçisine, işsizinden emeklisine birçok kişi İstanbul Taksim Meydanı’nda olacak. Yönler tespit edildi İstanbul Taksim’de yapılacak kutlamalarda konfederasyonlarının hangi yönelen meydana girecekleri belli oldu.
Türk-İş; Gümüşsüyü İnönü Caddesi’nden, DİSK; Sisli Cumhuriyet Caddesi’nden, KESK; Tarlabaşı Bulvarından, Hak-İş ise Mete Caddesi’nden miting alanına giriş yapacak.