SEKSÜT’TE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
Sendikamız ile Seksüt Endüstrisi Kurumu işletmesi arasında aralık ayı sonunda başlayan yeni dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlandı.

Sendikamızın genel merkezinde yapılan toplantıya sendikamız adına Genel Eğitim Sekreterimiz Engin Öz, İzmir 3 Nolu Şube Başkanımız Latif Gökçay, Mustafakemalpaşa Şube Başkanımız Ertan İkizler, Genel Sekreter Yardımcımız Avukat Nilgün Çelik Türkmen, Mustafakemalpaşa Şube Personelimiz Şerife Özhan ile işyeri temsilcilerimiz Uğur Öreşe, Murat Süleyman Usta, Mehmet Kurt, Nezih Orunç ve Doğukan Özkoç katıldı.
Toplantıya işveren adına Çallı Gıda Mali İşler Koordinatörü Levent Baran ve Avukat Salih Uçar katıldı. Tarafların uzlaşmacı yaklaşımları ile anlaşma sağlanan toplu iş sözleşmesi ile birlikte çalışan üyelerimiz adına günün ekonomik ve sosyal şartlarına göre iyi kazanımlar elde edildi. Yeni dönem toplu iş sözleşmesinin başta üyelerimiz olmak üzere, Tekgıda-İş ve Seksüt ailesine hayırlı olmasını diliyoruz.