RİZE DE İLK ZİYARET TEKGIDA-İŞ’E
VATAN Partisi Rize 1. sıra milletvekili adayı Esin Ergenç ve partinin diğer adayları, ilk ziyareti Tekgıda-iş Rize Bölge Temsilciliği´ne yaptı.

VATAN Partisi Rize 1. sıra milletvekili adayı Esin Ergenç ve partinin diğer adayları, ilk ziyareti Tekgıda-iş Rize Bölge Temsilciliği’ne yaptı.
Ergenç, "Rize demek çay demek. Çay üretimini ve Çaykur’u çıkardığınız zaman Rize’nin pek önemi kalmaz. Çaykur’da da işçilerin haklarını savunan çok önemli bir sendika var. Çaykur, bugüne kadar özelleştirilemediyse bu Tekgıda-iş sayesindedir. Biz de bu nedenle ilk ziyaretimizi Tekgıda-İş’e yaptık" dedi.
Tekgıda-iş Rize Bölge Temsilcisi Ziya Aksoy da Esin Ergenç’in bu mücadelede çok büyük emeği olduğunu vurguladı. Vatan adaylarının ikinci durağı ADD oldu. Ergenç, "Vatan Partisi olarak bu bölücü ve yıkıcı iktidara Rize’den ‘dur’ diyeceğiz, bunun için de ADD’yi yanımızda görmek istiyoruz" dedi.