ANA SAYFA HAKKIMIZDA TEŞKİLAT YAPISI BİLDİRİ VE HABERLER FAALİYETLER YAYINLAR TEKGIDA.TV FOTO GALERİ LİNKLER İLETİŞİM RSS

Sendikamızın 10-11 Eylül 2011 tarihlerinde gerçekleştirdiği 14. Olağan Genel Kurulunda, Genel Yönetim Kurulu üyeliklerine seçilenler şu şekildedir;

Genel Başkan
Mustafa TÜRKEL

Özgeçmişi: 1955 yılında Zile'de doğdu ilk, orta ve endüstri meslek lisesini Torna/Tesviye bölümünü Zile'de okudu. Özel sektör ve Kamuya ait İşletmelerde işçilik hayatına başladı. 1983 yılında Tokat Sigara Fabrikasında Teknik Usta olarak iş hayatına başladı. 1989 yılında Tokat Şube Başkanlığına ve aynı yıl yapılan Samsun Bölge Şubesi Olağan Genel Kurulunda Bölge Şubesi Sekreterliğine seçildi.10 yıllık bu görev süresi sonucunda Genel Merkez 11. Olağan Genel Kurulu sonucu TEKGIDA-İŞ Sendikası Genel Sekreterlik görevine seçildi.   26–27–28 Eylül 2003 tarihinde yapılan Genel Merkez 12. Olağan Genel Kurulunda tekrar aynı görevine seçildi. 03–07 Aralık 2003 Türk-İş Konfederasyonu 19. Olağan Genel Kurulunda Genel Eğitim Sekreterliğine seçildi. Sendikamızın 24–25 Eylül 2005 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurulunda Genel Başkanlık görevine getirilen Türkel, 01–02 Eylül 2007 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz 13. Olağan Genel Kurul’da bu göreve tekrar seçildi.6–9 Aralık 2007 tarihinde yapılan son Türk-İş Genel Kurulu’nda da Genel Sekreterliğe seçilmiş ve bu görevden 23.02.2010 tarihinde kendi rızası ile istifa etmiştir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Genel Sekreter
Mecit AMAÇ

Özgeçmişi: 1959 Diyarbakır ili Kulp İlçesi Kayser Köyünde doğdu. İlk Öğrenimini Silvan Yatılı Bölge Okulunda tamamladıktan sonra Ergani Dicle Öğretmen Okuluna başladı.
Öğrenimimi Gökçeada Atatürk Öğretmen Lisesinde 1978 yılında tamamladı. 1979 yılında Tekel'de (Silvan) yazıcı-hesapçı olarak işe başladı.
1980'de Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Enstitüsünü bitirdi. Aynı yıl girdiği sınavda Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İktisat Bölümüne kayıt yaptırdı.
1986 yılında bitirdi. Bir yandan öğrenimine devam ederken bir yandan da Tekel'de çalışmaya devam etti. 1983 yılında yılın da Gaziantep iline öğretmen olarak tayini çıktı. Ancak istifa ederek Tekel'deki çalışmasına devam etti. 1986 yılında TEKGIDA-İŞ Sendikası Silvan Şubesi Olağan Genel Kurulunda Şube Başkanlığına seçildi. 1989 yılında ikinci kez aynı göreve seçildi. Aynı yılın Ekim ayında yapılan TEKGIDA-İŞ Sendikası Malatya Bölge Şube Olağan Genel Kurulunda Bölge Şube Başkanlığına seçildi. 25 Eylül 2005 tarihine kadar bu göreve devam etti. 24- 25 Eylül 2005 tarihinde yapılan TEKGIDA-İŞ Sendikası Genel Merkez Olağanüstü Genel Kurulunda Genel Sekreterliğe seçildi. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Genel Mali Sekreter
Mehmet KARATAŞ

Özgeçmişi: 1957 yılında Trabzon, Şalpazarı İlçesinde doğdu. İlk ve ortaokul öğrenimimi doğduğu yerde yaptı.
Ankara Gazi Çiftlik Lisesinin 1. sınıfındayken ayrılarak, Otelcilik Turizm Eğitim Merkezine geçip oradan mezun oldu.
1980 yılında İzmir Tuzla Yaprak Bakım Atölyesinde işbaşı yaptı. 1982 yılında İzmir Sigara Fabrikasına nakil oldu.
1992 yılında Şube Başkanlığına seçildi 1995 yılında tekrar Şube Başkanlığına seçildi.
1995 yılında Ege Bölge Şubesinde Eğitim Sekreterliği, 1999 Ege Bölge Şube Teşkilat Sekreterliği, 2003 Ege Bölge Şube Başkanlığı yaptı.
24-25 Eylül 2005 Tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurulunda Genel Merkez Mali Sekreterliğine seçildi. Evli ve 2 çocuk babasıdır.


Genel Tşk. Sekreteri
Recep Ali ÇELİK

Özgeçmişi: 05.02.1960 yılı Rize-İyidere'de doğdu. İlkokulu Yaylacılar Köyünde, Ortaokulu ve Liseyi Rize ilinde bitirdi.
1977 yılında Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğüne bağlı İyidere Çay Fabrikasında işe başladı. 1986 yılında Sendika ile çalışmaya işyeri temsilcisi olarak başladı.

1989 yılında Şube Sekreteri, 1991 yılından 02.08.2003 tarihine kadar Şube Başkanlığı yaptı. 02.08.2003 Tarihinde Karadeniz Bölge Şube Genel kurulunda Teşkilat Sekreterliğine seçildi.
2005 yılının Mayıs ayında Bölge Şube Genel Sekreterliğine seçildi.
24-25 Eylül 2005 Tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurulunda Genel Merkez Teşkilat Sekreterliğine seçildi. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Genel Eğt.Sekreteri
Mustafa AKYÜREK

Özgeçmişi: 1958 yılında Elazığ'da dünyaya geldi. İlk Okul ve Orta Okulu Elazığ'da okudu.
Daha sonra İstanbul'a gelerek 1975 yılında İstanbul Şafak Matbaasında çalıştı. 1977 yılında Tekel Merkez Müdürlüğünde işe girdi. 1986-1988 yılları arasında işyeri temsilciliği yaptı. 1995 yılında Marmara ve Trakya Bölgesi İstanbul 3 No'lu Şube Başkanlığına seçildi.

2003 yılına kadar Şube Başkanlığı görevine devam etti. 2003 yılında Marmara ve Trakya Bölge Şubesinin Olağan Kongresinde Bölge Eğitim Sekreterliği görevine seçildi.

24-25 Eylül 2005 tarihinde gerçekleştirilen Tekgıda-İş Sendikası Genel Merkez Olağanüstü Genel Kurulunda Genel Eğitim Sekreterliğine seçildi.
Evli ve iki çocuk babasıdır.


GEÇMİŞ GENEL KURULLAR PDF LİSTESİ


 :: Eğitim Haberleri
»TEMSİLCİ EĞİTİMİMİZİ GENEL MERKEZİMİZDE YAPTIK
1 Türkiye’nin dört bir yanındaki özel sektör işletmelerinde çalışan 63 baş temsilci ve temsilcimizi Genel Merkezimize davet ettik.
»LÜLEBURGAZ DANONE’DE EĞİTİM SEMİNERİ
»ADANA PEPSİ’DE EĞİTİM SEMİNERİ YAPTIK
»ADANA EFES’TE EĞİTİM SEMİNERİ
»LÜLEBURGAZ EFES’DE EĞİTİM SEMİNERİ YAPTIK
»SEK, KARACABEY VE MUSTAFAKEMALPAŞA TAT İŞLETMELERİNDE EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLEDİK
»KARACABEY TRAKYA BİRLİK´TE EĞİTİM SEMİNERİ YAPTIK
»ETİ GIDA SEMİNERLERİMİZİN İKİNCİSİNİ YAPTIK
»ETİ GIDA’DAKİ ÜYELERİMİZ İÇİN EĞİTİM SEMİNERİ YAPTIK
»TEKGIDA-İŞ 8 MART I TÜM İŞYERLERİNDE COŞKUYLA KUTLADI!
 
 :: Araştırma ve Makaleler
»SİGARA FİYATLARI, TÜKETİMİ VE VERGİLER
SİGARA FİYATLARI, TÜKETİMİ VE VERGİLER Çeşitli yasal düzenlemelere rağmen sigara tüketiminde önemli bir düşüş görülmüyor.
»WIKIPEDIA.ORG TEKEL İŞÇİ EYLEMİ
»İHRACAT = BÜYÜME = İSTİHDAM
»TÜTÜN NEREYE GİDİYOR?
»TEK KUTUPLU DÜNYA DÜZENİ SONA MI ERİYOR?
»YENİ ANAYASA ÇALIŞMALARI HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİMİZ
»İSO MESLEK KOMİTELERİ DURUM TESPİT ANKETİ SONUÇLARI KASIM 2011
»ILO´DAN WORLD OF WORK REPORT 2011 RAPORU
»ULUSAL İSTAHDAM STRATEJİSİ IV
»ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ III
 :: Sosyal Güvenlik Köşesi
»HERKESİN MERAK ETTİĞİ 50 SORUYA SGK´DAN YANIT
HERKESİN MERAK ETTİĞİ 50 SORUYA SGK´DAN YANIT 1 Ocak 2012 tarihinden itibaren genel sağlık sigortası uygulamasındaki değişiklikler nelerdir?
»KIDEM TAZMİNATI HK.
»6111 SAYILI YASA İLE GETİRİLEN BORÇ YAPILANDIRMA UYGULAMASI?
»SAĞLIKTA KATKI PAYI ‘İLAVE ÜCRET’ BİLMECESİ
»VEFAT EDEN SİGORTALININ HAK SAHİPLERİNE AYLIK BAĞLANMASI ve BU KİŞİLERİN BORÇLANMA YAPABİLMELERİ
»EMEKLİLERİN YARGIYA TAŞINAN ZAM FARKLARI KONUSUNDA BİR AÇIKLAMA
»ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI BUNA GÖRE ASGARİ ÜCRET
»KADIN SİGORTALILARIN DOĞUM BORÇLANMASI HAKKINDA BİR YORUM
»5510 SAYILI SOSYAL SİGORTALAR VE GENEL SAĞLIK SİGORTASI KANUNU
 
 :: Uluslararası İlişkiler
» THE REPORT OF MULTINATIONAL COMPANIES
THE ANNUAL REPORT 2011 OF IUF Please find the report below.
» LETTER FROM IUF TO LIMKON
» ACT NOW; TO DEFEND TRADEunion RIGHTS!
» AVRUPA PARLAMENTO ÜYELERİNDEN ÇALIŞMA BAKANI ÖMER DİNÇER´E MEKTUP
» ILO KONFERANSI “İNSANCA İŞ” TALEBİYLE CENEVRE’DE TOPLANDI...
» TÜRKİYE ILO APLİKASYON KOMİTESİ GÜNDEMİNDE...
» ITUC TARAFINDAN AKP HÜKÜMETİNE SERT UYARI
» ITUC SENT A LETTER TO RECEP TAYYİP ERDOGAN
» IMMER MEHR MENSCHEN WERDEN ZU SOZİALBETTLERN«
» TEKEL WORKERS FACE 8 YEARS IN PRISON
 :: Eylemlerden Haberler
»YETKİ SENDE COCA COLA İŞÇİSİ
YETKİ SENDE COCA COLA İŞÇİSİ YETKİ NE ÖZGIDA-İŞ’TE, NE TEKGIDA-İŞ’TE YETKİ SENDE COCA COLA İŞÇİSİ Değerli Coca Cola İşçileri;
»GENEL BAŞKANIMIZ İZMİR COCA COLA ÇALIŞANLARIYLA BULUŞTU
»ÇAYKUR İŞÇİLERİ; ÖZ GIDA İŞ BİZLERİ ALDATTI
»EVET REFERANDUM İSTİYORUZ !
»COCA COLA İŞÇİSİNE AÇIKLAMA
»COCA COLA’DA KAVUŞMAYA AZ KALDI!
»BUNGE GIDA SAN. VE TİC. AŞ. İŞYERİMİZDE TANIŞMA TOPLANTISI
»COCA COLA İŞÇİSİ EVİNDE...
»MAHMUDİYE KAYNAK SUYU ÇALIŞANLARI EVLERİNİ ZİYARET ETTİ.
»SOSYAL HAKLARA TIRPAN

 

 
Internet Explorer Monzilla Firefox Opera Google Crome Safari Netscape
Bu site tüm internet tarayıcıları tarafından desteklenmektedir.
 :: Genel Başkan'dan...
 :: Haberdar Et
Adınız Soyadınız :
E-Posta Adresiniz :
Bulunduğunuz İl :
  Tüm Hakları Saklıdır. © 2009 Tekgıda-İş Site en iyi 1024x768 ekran çözünürlüğünde IE 5+ izlenebilir.  
Designed by IDS